Для людей
з порушенням зору

    Новини    1 Березня 2017, 17:01
Версiя для друку


Уряд призначив керівником Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна, - Володимир Омелян

1 Березня 2017, 17:01

Уряд призначив Генеральним директором державного підприємства «Міжнародний аеропорт Бориспіль» Павла Рябікіна. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час брифінгу, який відбувся 1 березня 2017 року.

«Сьогодні Уряд нарешті прийняв рішення та призначив керівника аеропорту Бориспіль – Павла Рябікіна. Ми будемо сьогодні з ним зустрічатися, обговоримо подальші плани. Мені дуже приємно, що це рішення прийнято, що Павла Рябікіна призначено,  і ми можемо рухатись далі у питанні розвитку аеропорту Бориспіль», - наголосив Володимир Омелян.

Міністр інфраструктури України також додав, що призначення П.Рябікіна є кроком до реформи аеропорту: «Для мене кадрове призначення це не перемога, а перший крок для того, щоб робити якісну реформу. І кожна призначена людина - це не 100% успіх, ми маємо побачити її в роботі. Я маю чітку і зрозумілу позицію: в Україні мають бути лоукости, діяльність державних компаній має бути прозорою, державний бюджет має отримати високі доходи від  аеропорту «Бориспіль». Початок цьому вже є – за результатами 2016 року аеропорт Бориспіль показав дохід у 1, 5 млрд гривень. Це дуже серйозно».



ВСІ Новини