Міністерство інфраструктури України


Україна презентувала міжнародним партнерам проєкт е-ТТН

8 Лютого 2023, 14:43

В’ячеслав Шмельов, заступник директора Департаменту – начальник управління внутрішніх автомобільних перевезень Міністерства відновлення, розповів про хід реалізації проєкту з впровадження електронної товарно-транспортної накладної та презентував учасникам модель системи е-ТТН. Це відбулось під час заходу Group of Experts on the Operationalization of eCMR в Женеві наприкінці січня. 

Ознайомитися з презентацією можна за посиланням.

Зауважимо, що перехід на е-ТТН стане черговим кроком України до імплементації e-CMR – міжнародної товарно-транспортної накладної, що застосовується для перевезення вантажів, коли відправник та одержувач знаходяться в різних країнах.

Впровадження системи е-TTН здійснюється у партнерстві Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» та за участі ГО «Інститут аналітики та адвокації», яка на період реалізації проєкту є адміністратором системи е-TTН.

 Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram





Адреса цієї сторінки: http://www.mtu.gov.ua/news/34027.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове