Для людей
з порушенням зору

    Новини    1 Квітня 2020, 13:13
Версiя для друку


Укрзалізниця забезпечить стабільність фінансових показників у світлі змін, спричинених пандемією коронавірусу

1 Квітня 2020, 13:13

Укрзалізниця хотіла б прояснити попереднє звернення щодо її фінансових показників у світлі змін нашого суспільного і ділового життя, спричинених коронавірусною кризою.

Тимчасове припинення пасажирських перевезень та помітне зменшення обсягів вантажних перевезень у 2020 році внаслідок зниження економічної активності через пандемію коронавірусу, безсумнівно, призведе до зниження доходів Укрзалізниці. Також зменшаться і витрати.

Загальний чистий вплив цих подій на наш операційний грошовий потік буде негативним. Однак, зважаючи на нашу поточну сильну позицію із залишком грошових коштів, заплановані та вже вжиті керівництвом заходи протидії, такі як: скорочення операційних витрат та відстрочка некритичних інвестиційних витрат, підтримка кредитними лініями від надійних та довіряючих нам фінансових партнерів тощо.

Укрзалізниця здатна зберегти свою фінансову основу впродовж усього періоду обмежувальних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусу.

Правління та наглядова рада Укрзалізниці ретельно контролюють ситуацію і продовжуватимуть своєчасно вживати всіх необхідні заходів для адаптації до економічних обставин, що змінюються, у тісній співпраці з Міністерством інфраструктури та у постійній підтримці з боку нашого акціонера.



ВСІ Новини