Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Січня 2020, 12:08
Версiя для друку


Міністр інфраструктури Владислав Криклій зустрівся із представниками автомобільних перевізників

24 Січня 2020, 12:08

Сьогодні, 24 січня 2020 року, Міністр інфраструктури Владислав Криклій зустрівся із представниками автомобільних перевізників України для обговорення нагальних питань в галузі міжнародних автомобільних перевезень.

Участь у зустрічі також взяли заступник Міністра інфраструктури Наталія Форсюк, голова Державної служби України з безпеки на транспорті (ДСБТ) Олександр Погорілий, голова Ради Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Леонід Костюченко, представник Державної митної служби України.

Учасники зустрічі обговорили питання щодо запровадження і вдосконалення системи електронної видачі дозволів, роботі зі зменшення їх дефіциту, а також проблемні питання роботи ПВД.

Владислав Криклій подякував перевізникам за діалог та наголосив, що з метою зручності для перевізників та виключення корупційного фактору, в кінці 2019 року почав працювати електронний транспортний портал.

«Від слів ми переходили до дієвих кроків. Ми хочемо, щоб в прозорий зрозумілий спосіб можна було знаходити рішення. Є зауваження до роботи електронного порталу, але ми вдосконалюємо його. Я хочу провести паралель із системою державних закупівель Prozorro. Там теж були певні проблеми, а зараз абсолютно всі державні інституції та бізнес переключився на цю електронну систему. Це економить купу часу, прибирає людський чинник і вплив, та ліквідовує ту корупційну складову, на яку так постійно скаржились і яка існувала в тому числі в системі розподілу дозволів. Наша мета - перейти взагалі на електронну систему розподілу дозволів і перший крок вже зроблено», - наголосив Владислав Криклій.

 



ВСІ Новини