Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    20 Січня 2020, 17:27
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкт наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Тимчасового положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування»
20 Січня 2020, 17:27

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Тимчасового положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування» (далі – проєкт акта) розроблено відповідно до абзацу другого пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 року № 1043 «Про реалізацію експериментального проекту щодо допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування», Положення про Міністерство інфраструктури України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2015 року № 460, та з метою реалізації експериментального проекту щодо допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування.

Проєктом акта затверджується Тимчасове положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування, яке визначає порядок допуску до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування та порядок обертання на окремих дільницях колій загальної мережі залізниць України локомотивів, що належать суб’єктам господарювання, які не відносяться до сфери управління АТ «Укрзалізниця», та є обов’язковим при виконанні перевезення вантажів локомотивами, які належать цим відомствам, підприємствам та організаціям.

Реалізація проєкту наказу надасть можливістьвідпрацювати технічні та технологічні особливості реалізації доступу до залізничної інфраструктури, дослідити ризики в організації безпеки руху при експлуатації приватних локомотивів.

Проєкт наказу доопрацьований з урахуванням зауважень суб’єктів господарювання та Державної регуляторної служби України. 

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Розробником проєкту акта є Директорат залізничного транспорту Мінінфраструктури.

Зауваження і пропозиції щодо проєкту акта просимо направляти до Мінінфраструктури на поштову адресу: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, або на електронну адресу: r910@mtu.gov.ua.



ВСІ Оголошення