Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Вересня 2019, 16:30
Версiя для друку


Одним із пріоритетів Міністерства інфраструктури є відбудова інфраструктури Азовського регіону, - Владислав Криклій

13 Вересня 2019, 16:30

13 вересня 2019 року Міністр інфраструктури Владислав Криклій зустрівся із Головою Представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жан- Еріком Де Загоном.

Учасники зустрічі обговорили спільні проєкти Міністерства інфраструктури разом із  Європейським інвестиційним банком, що наразі реалізуються в Україні, а також проекти, що знаходяться на стадії переговорів та підготовки.

Владислав Криклій висловив вдячність ЄІБ за всебічну підтримку України у розбудові транспортної інфраструктури та заявив про зацікавленість української сторони у подальшій співпраці.

«Одним із пріоритетів Уряду є відбудова інфраструктури Азовського регіону. Я вдячний Європейському інвестиційному банку за фінансову підтримку українсько-європейських інфраструктурних проєктів, які ми реалізуємо разом та маю надію на їх успішне продовження. Окрім того, ми також зацікавленні у розширенні нашого співробітництва», - зазначив Міністр інфраструктури.  

Владислав Криклій запросив представників ЄІБ взяти участь в Інвестиційному форумі присвяченому відновленню Донбасу, який відбудеться наприкінці жовтня 2019 року в Маріуполі, де ЄІБ зможе представити своє бачення відновлення інфраструктури Азовського регіону.

Представники ЄІБ високо оцінили співпрацю Банку із Міністерством інфраструктури України та висловили готовність і надалі підтримувати Україну у розбудові транспортної інфраструктури.



ВСІ Новини