Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Серпня 2019, 16:30
Версiя для друку


Заступник Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Південнно-Африканської Республіки Гроеневальдом Андре Йоганнесом

22 Серпня 2019, 16:30

22 серпня 2019 року заступник Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Південнно-Африканської Республіки Гроеневальдом Андре Йоганнесом.

Під час зустрічі обговорили стан договірно-правової бази в сфері транспорту, зокрема, стан опрацювання проектів Міжурядових угод у сфері  повітряного сполучення та у сфері морського транспорту. На початку 2019 року в м. Преторія відбулися переговори на рівні авіаційних властей України та Південно-Африканської Республіки, за результатами яких було остаточно погоджено текст Угоди про повітряне сполучення без жодних обмежень щодо пунктів призначення та з частотою 7 разів на тиждень. Також досягнуто домовленостей, що до моменту підписання Угоди та набрання нею чинності авіаційні власті України та ПАР будуть тимчасово застосовувати її положення в рамках своїх адміністративних повноважень. Віктор Довгань запропонував, з огляду на ріст авіаційних перевезень, обговорити здійснення прямих рейсів між Україною та ПАР.

Також було підтримано ініціативу ПАР щодо укладання Меморандуму про визнання дипломів (сертифікатів) моряків. Мінінфраструктури України надали пропозиції відповідно до вимог Правила 1/10 Міжнародної конвенції «про підготовку і дипломування моряків та несення вахти 1978 року»

Віктор Довгань також наголосив, що українська сторона зацікавлена у взаємовигідній співпраці з ПАР в сфері транспорту. Під час зустрічі Південноафриканську сторону поінформовано та передано перелік пріоритетних інфраструктурних проектів в галузі з метою пошуку потенційних інвесторів.

Сторони відзначили важливість налагодження контактів як на урядовому рівні так і на рівні компаній в транспортній сферах України та ПАР.



ВСІ Новини