Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Червня 2019, 12:00
Версiя для друку


Відбулося підбиття підсумків за результатами роботи уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства інфраструктури України

24 Червня 2019, 12:00

21 червня на виконання Антикорупційної програми Міністерства інфраструктури України на 2019-2021 роки, а також Плану роботи Управління запобігання корупції та внутрішніх розслідувань на 2019 рік відбулося чергове підбиття підсумків за результатами роботи уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції у 2018 році та першому півріччі 2019 року.

Робоча нарада проводилася під головуванням начальника Управління запобігання корупції та внутрішніх розслідувань Валерія Миколайовича Нехарошова.

На заході були присутні: заступник начальника Управління запобігання корупції та внутрішніх розслідувань – начальник відділу внутрішніх розслідувань Михайло Миколайович Шапоренко, начальник відділу запобігання та виявлення корупції Управління запобігання корупції та внутрішніх розслідувань Ігор Володимирович Берестовський, працівники Управління запобігання корупції та внутрішніх розслідувань, уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Мінінфраструктури, а також акціонерних товариств, функції з управління корпоративними правами щодо яких здійснює Мінінфраструктури.

«Упевнений, що результати сьогоднішньої робочої наради сприятимуть згуртуванню зусиль для подальшої плідної співпраці. Обговорення назрілих проблемних питань у практичній діяльності щодо протидії корупційним проявам мають стати дієвим поштовхом для втілення нових, перспективних ідей та налагодження спільної роботи» – зазначив Валерій Миколайович.

За порядком денним проведено заслуховування звітів щодо виконання антикорупційних заходів підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Мінінфраструктури, а також акціонерних товариств, функції з управління корпоративними правами щодо яких здійснює Мінінфраструктури у 2018 році та першому півріччі 2019 року.

Вказано на недоліки у роботі та обговорено шляхи їх подолання.



ВСІ Новини