Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Березня 2019, 20:53
Версiя для друку


На відновлення дорожньої мережі Донецької області цьогоріч буде спрямовано понад 1,6 млрд гривень, - Володимир Омелян

23 Березня 2019, 20:53

23 березня 2019 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян перебуває із робочою поїздкою у Донецькій області. Володимир Омелян проінспектував дорожню інфраструктуру області, а також стан аеродрому м. Краматорськ.

«Україна без окраїн - таким є гасло Президента України. Ми його повністю підтримуємо та інвестуємо значні кошти у відновлення доріг Донеччини. Так, у 2018 році фінансування склало понад 2 млрд гривень, цьогоріч буде спрямовано понад 1,6 млрд. гривень. Основні проекти - Запоріжжя - Маріуполь, ремонт мостів та доріг місцевого значення та комунальної власності. Таких обсягів фінансування область не бачила ніколи. Ми ремонтуємо, єднаємо і відновлюємо якісне сполучення між містами та між областями. Ми ніколи не дамо нашим громадянам відчути, що вони якось відокремлені чи не потрібні - ніколи! Донецька область - це Україна, Луганська область - це Україна і Крим - це Україна. Дорогами ми єднаємо країну», - наголосив Міністр інфраструктури. Він також повідомив, що 2018 року за рахунок окремої програми було відремонтовано дорогу Київ-Харків-Довжанський.

«В 2012 році в Донецькій області було відремонтовано трохи більше 50 км автошляхів, у 2018 - майже 100 км. Цифри - найкращий доказ реального розвитку інфраструктури на всій території України», - підкреслив Володимир Омелян, - «Ми обов’язково і змінемо якість доріг в Україні, і звільнемо нашу землю від окупантів. Іншого бути не може!».



ВСІ Новини