Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Березня 2019, 15:08
Версiя для друку


Відбулась зустріч щодо консолідації зусиль для вдосконалення роботи прикордонної інфраструктури на кордоні Україна – ЄС

19 Березня 2019, 15:08

19 березня 2019 року у м. Львів розпочато зустріч щодо консолідації зусиль для вдосконалення роботи прикордонної інфраструктури на кордоні Україна – ЄС, організованої Міністерством інфраструктури України спільно із Львівською обласною державною адміністрацією. Разом з представниками Мінінфраструктури у зустрічі беруть участь представники Адміністрації Держприкордонслужби, ДФС, Львівської, Волинської, Закарпатської та Чернівецької обласних державних адміністрацій, АТ «Укрзалізниця», АсМАПу, а також Представництва Європейського Союзу в Україні, Міністерства фінансів Польщі та Фінансового директорату Словаччини.

Метою заходу є вироблення скоординованих рішень для забезпечення безперебійного та ефективного руху вантажного та пасажирського транспорту через державний кордон з країнами Європейського Союзу.

У рамках робочої зустрічі розглядаються питання реалізації проектів з розвитку і розбудови інфраструктури пунктів пропуску та під’їзних автомобільних доріг, запровадження спільного прикордонного та митного контролю, перспектив відкриття нових пунктів пропуску, а також запровадження механізмів електронної інформаційної взаємодії між прикордонними контролюючими органами держав та застосовування інструментів інформаційних технологій для спрощення адміністративних процедур.

За результатами роботи заплановано прийняти спільне Комюніке зустрічі та Дорожню карту з покращення функціонування прикордонної інфраструктури на кордоні Україна – ЄС.



ВСІ Новини