Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Листопада 2018, 10:06
Версiя для друку


Увага! Всім автомобільним перевізникам, які планують взяти участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

23 Листопада 2018, 10:06

Як вже зазначалось у попередніх роз’ясненнях Мінінфраструктури з питань, які стосуються подання для участі у конкурсі сертифікатів відповідності та екологічності, у відповідності до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (далі – Порядок), одним із документів, який подається перевізником- претендентом на участь у конкурсі, серед інших, є сертифікат відповідності та екологічності транспортного засобу.

Слід зазначити, що у разі наявності у перевізника копії сертифіката відповідності та екологічності транспортного засобу, який видався органом із сертифікації для реєстрації в органах Державтоінспекції МВС України, такий перевізник може подавати його для участі у конкурсі, як такий, що відповідає вимогам Порядку.

У разі відсутності у перевізника копії сертифіката відповідності та екологічності транспортного засобу, він може звернутись до органу сертифікації для отримання дублікату такого сертифікату для подання його для участі у конкурсі.

У разі відсутності у перевізника взагалі сертифікату відповідності та екологічності транспортного засобу та неможливості його отримати в органі із сертифікації, такий перевізник може звернутись до уповноважених органів або органів із сертифікації, призначених Міністерством інфраструктури для отримання нового сертифікату, копію або оригінал якого він також може подати для участі у конкурсі.

З переліком уповноважених органів або органів із сертифікації, призначених Міністерством інфраструктури, можна ознайомитись за посиланням https://mtu.gov.ua/content/perelik-priznachenih-organiv-iz-sertifikacii-kolisnih-transportnih-zasobiv.html   та   https://mtu.gov.ua/content/perelik-priznachenih-tehnichnih-sluzhb-vid-ukraini-za-pravilami-eek-oon.html.



ВСІ Новини