Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Листопада 2018, 15:33
Версiя для друку


14 – 15 листопада в м. Доха відбулося перше засідання спільної Комісії з економічного, торговельного і технічного співробітництва між Урядом України та Урядом Держави Катар

15 Листопада 2018, 15:33

У період 14 – 15 листопада в м. Доха (Держава Катар) відбулося перше засідання спільної Комісії з  економічного, торговельного і  технічного співробітництва між Урядом України та  Урядом Держави Катар. Українську делегацію очолив Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України С. І. Кубів,  у складі Комісії працюють заступник Міністра з питань європейської інтеграції Віктор Довгань та керівник Державної авіаційної служби України Олександр Більчук.

У ході засідання проведено зустрічі з Прем’єр-міністром Держави Катар Абдуллою Аль Тані, з Міністром торгівлі і промисловості  Держави Катар  Алі Аль Куварі, з Головою правління ТПП Держави Катар та представниками  Катарської інвестиційної адміністрації.

Віктор Довгань презентував актуальні інфраструктурні проекти Міністерству транспорту Держави Катар, Агентству інфраструктурних проектів, Катарському фонду інвестицій. Катарська сторона привітала інвестиційні можливості, наявні в Україні, та звернулася з проханням надіслати пропозиції щодо актуальних проектів для їх вивчення та оцінювання катарськими інвесторами.

З Авіаційною службою Катару було обговорено питання щодо збільшення кількості прямих рейсів між Катаром та Україною (аеропорт Львів). Також було обговорено перспективні проекти в рамках реалізації Меморандуму між Адміністрацією морських портів України та Адміністрацією порту Мауані Держави Катар.   

Сторони підкреслили важливість зміцнення двосторонніх торговельно-економічних відносин та рівня взаємодії між діловими колами обох держав.

 



ВСІ Новини