Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Жовтня 2018, 12:39
Версiя для друку


Розвиток транспортного коридору Рейн-Дунай відкриває великі перспективи мультимодальних перевезень між Європою та Азією, - Юрій Лавренюк

19 Жовтня 2018, 12:39

В рамках робочого візиту до Одеської області заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк відвідав порти Ізмаїл, Рені та Українське Дунайське пароплавство.

Заступник Міністра зустрівся із робочими колективами портів для обговорення наявних проблем і шляхів їх вирішення та оглянув інфраструктуру портів. «Порти Придунав‘я мають величезний потенціал і інфраструктуру, яка на жаль не використовується на повну потужність. Коридор Рейн-Дунай є частиною Транс’європейського транспортного коридору, який проходить у сполученні через водні шляхи Майну та Дунаю. І тому для нас надважливо залучати світових інвесторів до портів Ізмаїл та Рені, які гарантійно приведуть новий вантажопотік. У нас є багато пропозицій від інвесторів, які зацікавлені в портовій інфраструктурі, стивідорних компаніях, приватизації та концесії. Міністертсво інфраструктури проводить активну політику щодо спрощення логістики для транзитних вантажних перевезень і розвиток транспортного коридору Рейн-Дунай відкриє великі перспективи широкомасштабної міжнародної співпраці з розвитку мультимодальних перевезень між Європою та Азією, закріплюючи за Україною статус країни-транзитера»,- наголосив Юрій Лавренюк.

 



ВСІ Новини