Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Липня 2018, 16:11
Версiя для друку


Всі підприємства та установи, що належать до сфери управління міністерства, повинні почати підготовку до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років, - Юрій Лавренюк

20 Липня 2018, 16:11

20 липня 2018 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулась нарада щодо підготовки підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства інфраструктури, до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

У нараді взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України,  Державного агентства автомобільних доріг України, ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ПАТ «Укрзалізниця», та ДП «Аремсіль».

Учасники наради обговорили стан підготовки підприємств, установ та організацій до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019.  Окрему увагу було приділено проекту Меморандуму про співробітництво та організацію взаємовідносин між ПАТ «Укрзалізниця», ПАТ «Автомобільні дороги України» та ДП «Артемсіль».

Заступник Міністра наголосив на необхідності невідкладно розпочати підготовку до зимового сезону, зокрема своєчасною закупити та доставити сипучі та соляні суміші. 

«До кінця липня має бути відпрацьований та направлений на погодження до Міністерства аграрної політики та Укрзалізниці проект Меморандуму між ПАТ «Укрзалізниця», ПАТ «Автомобільні дороги України» та ДП «Артемсіль».  До кінця  літа  Укравтодор має погасити всю заборгованість за минулі роки перед ДП «Артемсіль». Всі підготовчі роботи мають бути завершені до 15 жовтня. Це наша безпека взимку на автошляхах!», - підкреслив Юрій Лавренюк.



ВСІ Новини