Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Травня 2018, 12:42
Версiя для друку


У відділеннях Укрпошти запрацює сервіс миттєвого кредитування ПриватБанку

21 Травня 2018, 12:42

У 1200-х відділеннях Укрпошти в усіх регіонах України запрацює новий сервіс миттєвого кредитування фізичних осіб через POS-термінали ПриватБанку.
 
Із запуском сервісу клієнти отримають можливість протягом 1 хвилини оформити запропонований банком кредит на будь-які потреби в сумі до 50 тис. грн терміном до 24 місяців у POS-терміналах ПриватБанку, встановлених у відділеннях поштового зв’язку.
 
«Запуск цієї послуги з найбільшим банком України – черговий крок до створення Укрпоштою власного фінансового супермаркету з широким набором фінансових послуг. Завдяки технологічності ПриватБанку і географії Укрпошти клієнти по всій Україні, від невеликих сіл до міст, зможуть оформити сучасні продукти ПриватБанку миттєво і без будь-яких документів безпосередньо у відділеннях Головної пошти країни. Різноманітна лінійка фінансових послуг Укрпошти відкриє клієнтам доступ до якісних банківських продуктів з кращими рішеннями, без необхідності пошуку найближчого відділення банку і його відвідування», – зазначив директор Департаменту фінансового бізнесу Укрпошта Артур Муравицький.
 
«Мета нашого нового сервісу – дати додаткову можливість клієнту з карткою ПриватБанку оформити кредит протягом хвилини без відвідування банківського відділення і оформлення паперових документів», – зауважив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.
 
Для оформлення запропонованого банком кредиту необхідно мати платіжну картку ПриватБанку, вибрати на POS-терміналі суму кредиту, строк користування кредитом і активувати його введенням ПІН-коду для підтвердження згоди з його умовами. Кредитні кошти будуть зараховані ПриватБанком на карту клієнта протягом 15 хвилин. Погасити такий кредит можна достроково без додаткових комісій, зокрема й шляхом поповнення картки в POS-терміналах ПриватБанку, встановлених у відділеннях Укрпошти.
 
Нагадаємо, що мережа відділень Укрпошти становить 11,5 тисяч відділень і є найбільшою в Україні. Основні напрями діяльності компанії – поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля та інша комерційна діяльність.



ВСІ Новини