Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Червня 2017, 17:05
Версiя для друку


Володимир Омелян провів низку двосторонніх зустрічей в рамках візиту до США

22 Червня 2017, 17:05

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян в рамках візиту до США зустрівся із заступником Міністра транспорту США Джефрі Роузен, Головою місії МВФ в Україні Роном ван Руденом, офіційними представниками Міністерства торгівлі США, конгресменами та сенаторами. 

Під час зустрічей сторони обговорювали можливості для розширення співпраці у сфері транспорту та інфраструктури. Володимир Омелян наголошував на тому, що провідні світові компанії, в тому числі і американські, повинні активніше долучатися до реалізації масштабних інфраструктурних проектів в Україні: «Це не тільки питання економіки і розвитку. Це – питання геополітичного виміру, переформатування міжнародних транспортних потоків. Україна повинна стати надійним транзитером товарів із Європи до країн Азії та Сходу. І ми запрошуємо світові компанії стати союзниками і партнерами України у цьому процесі».

В рамках візиту Міністр інфраструктури України провів зустріч із представниками Fairbanks Morse Engine, Cargill, General Electric Transportation, Greenbrier International.



ВСІ Новини