Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    2 Червня 2017, 16:14
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Порядку проведення Міністерством інфраструктури України перевірок суб’єктів первинного фінансового моніторингу»
2 Червня 2017, 16:14

Проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Порядку проведення Міністерством інфраструктури України перевірок суб’єктів первинного фінансового моніторингу»  розроблено з ініціативи Міністерства інфраструктури з метою належного виконання суб’єктами первинного фінансового моніторингу - операторами поштового зв’язку, які проводять фінансові операції з переказу коштів (та їх відокремленими підрозділами), державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснюється Мінінфраструктури, вимог Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» та дасть змогу зменшити ризики так званого «відмивання» коштів або фінансування тероризму під час здійснення фінансових операцій клієнтами з ризикових держав. Розробником проекту наказу є Управління запобігання корупції, внутрішніх розслідувань та державного фінансового моніторингу.

Проект наказу розміщено на офіційному сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Управління запобігання корупції, внутрішніх розслідувань та державного фінансового моніторингу Мінінфраструктури, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; komarov@mtu.gov.ua або stopcor@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту наказу в письмовому та / або електронному вигляді.

 



ВСІ Оголошення