Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Травня 2017, 13:00
Версiя для друку


Заступник Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань здійснив робочий візит до Румунії

23 Травня 2017, 13:00

22 – 23 травня 2017 року Віктор Довгань, заступник Міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції провів переговори з Міністерством транспорту та Міністерством закордонних справ Румунії.

Була погоджена дата Змішаної комісії з міжнародних автомобільних перевезень 13-14 червня 2017 в Києві, Україна. Слід зазначити, що Румунська сторона погодила виділити українським автомобільним перевізникам додатково 3500 дозволів, що становить 20 % річної квоти.

Румунія та Україна погодились розпочати переговори щодо лібералізації авіасполучення та укладення угоди про відкрите небо.

Міністерство транспорту Румунії профінансує ТЕО будівництва моста через Тису між Сігету та Солотвино, Закарпатська область.

Українська сторона наголосила про неприпустимість дискримінаційних тарифів на прохід суднохідними каналами річки Дунай. ПАТ “Укрзалізниця” зацікавлена в розвитку маршруту Вікінг та збільшення вантажопотоку з Румунії в країни Балтії. Українська делегація передала проект Угоди між Урядами України, Словацької республіки та Румунії про організацію залізничних вантажних перевезень ділянкою з шириною колії 1435 мм Дяково/Халмеу – Чоп/Чієрна.

Міжурядова комісія між Україною та Румунією відбудеться 10-11 липня 2017 року після 5-річної перерви в Бухаресті, Румунія.

Віктор Довгань презентував Дорожню карту щодо розвитку транспортного коридору Європа – Кавказ – Азія на засіданні країн-учасниць ТРАСЕСА.



ВСІ Новини