Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Квітня 2017, 13:41
Версiя для друку


Як тільки буде змінена команда УЗ на якісну, ми зможемо говорити про те, що ми готові йти назустріч бізнесу, - Володимир Омелян

11 Квітня 2017, 13:41

Міністр інфраструктури України, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи не поставить цьогоріч Укрзалізниця під загрозу темпи виконання дорожніх робіт, як це було 2016 року, коли Укрзалізниця не забезпечила вчасно доставку матеріалів, відповів, що керівництво Укрзалізниці не відповідає потребам України і має бути звільнене.

«Хронічна проблема одна й та сама: локомотивів бракує, вагонів не вистачає. Тут питання, в першу чергу, управлінське. Як тільки буде змінена команда на якісну, ми зможемо говорити про те, що ми готові йти назустріч бізнесу. На жаль, Одеська Укрзалізниця протягом останнього місяці не змогла забезпечити нормальну роботу десятків потягів, що призвело до колосальних збитків. Про це у пресі не говориться, але це сумний факт. Подібна ситуація двічі була у березні. Зараз це вже втретє. Такі речі недопустимі», - повідомив Володимир Омелян.

Міністр наголосив, що вирішення проблем Укрзалізниці потребує кадрових рішень від Кабміну: «Це проблеми управлінського характеру. Команда, на жаль, не дала необхідних результатів. Її звільнити треба було давно. Я сподіваюся, що в цьому місяці будуть прийняті відповідні рішення на рівні Кабміну».



ВСІ Новини