Для людей
з порушенням зору

    Новини    31 Березня 2017, 15:49
Версiя для друку


Презентовано дослідження «Оцінка торговельного коридору та його ефективність»

31 Березня 2017, 15:49

Сьогодні, 31 березня, презентовано дослідження «Оцінка торговельного коридору та його ефективність», зробленого експертами проекту технічної допомоги USAID з торговельної політики України. Проведення дослідження  ініційовано заступником Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктором Довганем. У зустрічі взяли участь представники Міністерства інфраструктури, ПАТ «Укрзалізниця», ДП «Адміністрація морських портів України», АсМАП та бізнесу.

Мета дослідження - стратегічна оцінка коридору при сполученні Європа – Азія як альтернативного маршруту для українського експорту в Центральну Азію. Визначено тенденції розвитку експорту в основні країни-партнери України задля створення більш широкого контексту торгівлі і визначення товарів, які можуть бути експортовані через коридор транспортний коридор Європа – Кавказ Азія; окреслено транспортні тенденціїі наслідки обмежувальних заходів, запроваджених Російською Федерацією; досліджено витрати на перевезення, ефективність логістики відповідних країн на основі індексу ефективності логістики Світового банку.

За результатами проведеного дослідження експертами підготовлено проект Звіту, який буде передано Міністерству інфраструктури на розгляд у квітні 2017 року для надання пропозицій та зауважень, після чого Міністерством буде розроблено план дій для реалізації наданих рекомендацій.

 

 

 

 



ВСІ Новини