Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    22 Березня 2017, 16:00
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження Кабінету Міністрів України

«Про схвалення Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року»
22 Березня 2017, 16:00

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року»

Проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року» в рамках роботи міжвідомчої робочої групи з реформування державної системи безпеки дорожнього руху, утвореної розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.11.2016 № 938.

Розробником проекту розпорядження є Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання Мінінфраструктури.

Проект розпорядження розміщено на офіційному сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Проекти нормативно-правових актів/Електронні консультації з громадськістю».

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання  Мінінфраструктури, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; alex@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 15 календарних днів з дня опублікування проекту наказу в письмовому та / або електронному вигляді.



ВСІ Оголошення