Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    21 Березня 2017, 11:07
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення змін до Переліку вантажів, які повинні супроводжуватися особовим складом відомчої воєнізованої охорони на залізничному транспорті на всьому шляху прямування залізницями України»
21 Березня 2017, 11:07

Проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Переліку вантажів, які повинні супроводжуватися особовим складом відомчої воєнізованої охорони на залізничному транспорті на всьому шляху прямування залізницями України» (далі – проект наказу) розроблено Міністерством інфраструктури України з власної ініціативи.

Унесення запропонованих змін до Переліку допоможе уникнути претензій та позовів від вантажовідправників, вантажоодержувачів щодо незбереження добрив та сприятиме забезпеченню схоронності вантажів і безпеки руху, покращенню обслуговування користувачів залізничного транспорту.

Розробником проекту наказу є Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання Мінінфраструктури.

Проект наказу розміщено на офіційному сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання  Мінінфраструктури, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; sd@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту наказу в письмовому та / або електронному вигляді.



ВСІ Оголошення