Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Березня 2017, 18:07
Версiя для друку


"Ми прагнемо створити єдині правила гри на ринку поштових послуг", - Надія Казначеєва

7 Березня 2017, 18:07

Сьогодні, 7 березня, під головуванням заступника Міністра інфраструктури Надії Казначеєвої відбулась зустріч з провідними операторами ринку поштових послуг з метою обговорення законопроекту про надання послуг поштового зв’язку.

Раніше Міністр інфраструктури Володимир Омелян привітав зацікавленість учасників ринку у вдосконаленні законопроекту і відмітив, що ця робота має тривати разом з представниками Укрпошти, також Міністр доручив провести нараду із зазначеного питання за участю бізнесу.

В дискусії взяли участь представники ПАТ «Укрпошта», ТОВ «Нова Пошта», ТОВ «Делівері», Української асоціації директ маркетинга, Асоціації «Український логістичний Альянс», Європейської Бізнес Асоціації, інших підприємств та органів влади.

Учасники обговорення висловили бажання дійти згоди щодо врегулювання питання створення рівних умов для всіх учасників ринку.

Заступник Міністра Надія Казначеєва підкреслила, що «Міністерство хоче почути бізнес. Ми прагнемо створити єдині правила гри. Єдині правила гри сприятимуть створенню нормального ринку. Але треба зважати на те, що лібералізація ринку не означає відсутність регулювання. Нам необхідно напрацювати збалансоване рішення».

За результатами було прийнято рішення опрацювати з боку Міністерства пропозиції по шести ключових питаннях до кінця березня 2017 року. Таким чином, щоб у квітні поточного року запропонувати для обговорення оновлений законопроект .



ВСІ Новини