Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Лютого 2017, 19:05
Версiя для друку


Електронні сервіси можуть значно знизити рівень корупції, виключивши людський фактор, - Володимир Омелян

15 Лютого 2017, 19:05

Електронні сервісі можуть значно знизити рівень корупції, виключивши людський фактор. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян  під час презентації проектів–переможців конкурсу Egap Challenge Ideathon за напрямком «Інфраструктура».

Команди-переможці презентували розробки  ІТ-проектів за такими напрямками, як SmartTicket - Зручне планування маршруту та резервування/придбання єдиного електронного квитка на всі види транспорту за допомогою мобільного додатку; CarpPet - гаджет для транспортних засобів, так званий «чорний ящик» для авто; та проект Розумна країна - управління якістю обслуговування клієнтів великих держкомпаній.

Міністр інфраструктури наголосив на тому, що електронні сервіси можуть значно знизити рівень корупції, виключивши людський фактор: «Всі ці прогалини, де люди нещадно крадуть гроші, можна дуже просто замінити електронними сервісами, виключивши людський компонент. Це має бути зручно та комфортно для кінцевого споживача. От в цьому наша мета і наша робота».

 



ВСІ Новини