Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Лютого 2017, 13:39
Версiя для друку


Всі тендери на проведення днопоглиблювальних робіт будуть проводитися через систему Prozorro, - Володимир Омелян

3 Лютого 2017, 13:39

Всі тендери на проведення днопоглиблювальних робіт будуть проводитися через систему Prozorro. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з провідними українськими та світовими днопоглиблювальними компаніями, яка відбулась 3 лютого 2017 року в приміщенні Американської торговельної палати. У заході також взяв участь в.о. Голови ДП «АМПУ» Райвіс Вецкаганс.

«Всі тендери на проведення днопоглиблювальних робіт будуть проводитися через систему Prozorro. Ми будемо проводити всі тендери у відповідному порядку для того, щоб уникнути будь-яких прихованих програм, секретних пропозицій і зловживань у витрачанні державних коштів. Всі компанії, які беруть участь у тендерах АМПУ, мають гарантію комплексного, всебічного, та відкритого конкурсу. Ми проведемо ще одну зустріч з провідними компаніями та державними органами для того, щоб спільно зробити правила тендеру простими та комфортними для бізнесу. Ми хочемо виключити у майбутньому  такі ситуації, коли світові компанії не є учасниками тендеру через якісь дивні речі на кшталт відсутність печатки, підпису, не того документу», - зазначив Володимир Омелян.

Міністр зауважив, що покладає велику надію на нового очільника Адміністрації морських портів України: «Ми нарешті маємо фахового, справді незалежного керівника АМПУ - Райвіса Вецкаганса. Це людина, яка має великий досвід роботи в країнах ЄС, в країнах Балтії, яка чудово розуміє ситуацію в морській галузі в Україні. Я сподіваюсь, що він стане тою новою силою, яку потребує українська морська галузь».

Новий очільник АМПУ Райвіс Вецкаганс, у свою  чергу, наголосив на тому, що має на меті передати Україні весь свій досвід та найкращу практику європейської морської галузі: «Ми маємо можливість вести діалог не тільки на тему днопоглиблення, а й на тему поліпшення роботи компанії. Моя мета - дати Україні весь мій досвід та найкращу практику європейської морської галузі. І я хочу підкреслити, що ми будемо намагатися побудувати у всіх сегментах (а це регулювання, процедури, корпоратизація) найкращі практики Європейського союзу». 



ВСІ Новини