Для людей
з порушенням зору

    Новини    31 Січня 2017, 14:32
Версiя для друку


Російські окупанти хочуть створити нове Алеппо в центрі Європи, - Володимир Омелян

31 Січня 2017, 14:32

Міністерство інфраструктури України створило штаб та відслідковує події в Авдіївці. Всі транспортні засоби, необхідні для евакуації населення, підготовлені. Про це під час брифінгу 31 січня 2017 року повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Мені як міністру і, в першу чергу, як громадянину України надзвичайно боляче те, що російські окупанти хочуть створити нове Алеппо в центрі Європи! Те, що ми бачимо останні дві доби – це переходить будь-які межі, хоча росіяни давно їх перейшли, ще декілька років тому. Я сподіваюся, що будуть застосовані адекватні заходи з українського боку, і я знаю, що сьогодні Президент України проводить засідання військового комітету РНБО, де будуть прийняті відповідні рішення», - наголосив Володимир Омелян.

Міністр запевнив, що структурні підрозділи Міністерства готові виконати рішення про евакуацію населення: «Міністерство інфраструктури України створило свій власний штаб і перебуває у повній координації із іншими органами влади. Ми відстежуємо події в Авдіївці й вже забезпечили всі необхідні транспортні засоби, необхідні для того, щоб провести евакуацію, якщо таке рішення буде прийнято. Ми готові фізично і логістично забезпечити евакуацію населення, як з боку залізниці, так і з боку автобусних перевезень. І безумовно, вимагаємо від Росії негайно припинити вогонь, бо кожна смерть буде відплачена сторицею!» 



ВСІ Новини