Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Грудня 2016, 17:19
Версiя для друку


Навколо ініціативи щодо розвитку електротранспорту об’єдналися Міністерство інфраструктури, Міністерство палива та енергетики та Міністерство екології, - Володимир Омелян

22 Грудня 2016, 17:19

Навколо ініціативи щодо розвитку електротранспорту об’єдналися Міністерство інфраструктури, Міністерство палива та енергетики та Міністерство екології. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ході круглого столу, який відбувся в Українському домі 22 грудня 2016 року.

У заході також взяв участь Міністр палива та енергетики Ігор Насалик, в.о. Керівника державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, представники бізнесу, громадських організацій.

«Це мрія, яка вже сьогодні стає реальністю. Нам приємно, що ми від гаражної політики збирання електромобілів переходимо до державної. Дуже приємно, що до ініціативи Міністерства інфраструктури приєдналися Міністерство палива та енергетики та Міністерство екології», - наголосив Володимир Омелян.

Міністр інфраструктури зазначив: «В першу чергу, ми хочемо сформувати умови  для розвитку електрокарів, ми хочемо створити максимально комфортні засади для того, щоб їх було вигідно імпортувати, використовувати та виробляти в Україні».

За словами Володимира Омеляна, третій надзвичайно важливий компонент – це готовність електромережі,  а також важливим питанням є захист навколишнього середовища: «Ми розуміємо чітко, що батареї підлягають утилізації, і це несе шкоду для довкілля. Ми повинні імплементувати сучасні технології в Україні».



ВСІ Новини